Disclaimer

Waar gewerkt wordt vallen spaanders.

Disclaimer LaatWordPressUpdaten.nl, een initiatief van Reddie, gevestigd aan Verenlandweg 12, 7461 AP, te Rijssen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 24370198.

Inhoud website LaatWordPressUpdaten.nl

LaatWordPressUpdaten.nl publiceert ter informatie teksten en illustraties op de deze website. Deze informatie is bedoeld om de bezoeker te informeren omtrent de werkzaamheden die LaatWordPressUpdaten.nl kan verrichten.

LaatWordPressUpdaten.nl kan de informatie m.b.t. het laten updaten van WordPress en plugins en aanvullende aangeboden werkzaamheden wat wordt aangeboden op deze website van tijd tot tijd aanpassen. 

De informatie op deze website is dan ook louter informatief en vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst als een aanbod of offerte van LaatWordPressUpdaten.nl door opdrachtgever is aanvaard.

Beperkte aansprakelijkheid

Wij doen ons best om de informatie op LaatWordPressUpdaten.nl zo accuraat mogelijk te houden en waar nodig aan te vullen. Ondanks dit kan het mogelijk zijn dat informatie onjuist, onvolledig of verouderd is.

De website LaatWordPressUpdaten.nl wordt dan ook aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

Dit geldt ook voor de tarieven welke op de website worden vermeld, deze zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten en zullen in voorkomend geval niet in overeenkomsten worden gebruikt.

Beeldmateriaal op LaatWordPressUpdaten.nl

Beeldmateriaal gebruikt op LaatWordPressUpdaten.nl is stockmateriaal welke via speciale websites zijn te verkrijgen (al dan niet via het aankopen van zgn. credits).


versie: 15 mei 2020
LaatWordPressUpdaten.nl

Een website zonder zorgen

LaatWordPressUpdaten.nl is een initiatief van Reddie
  • WordPress¬†en Plugins updaten

  • WordPress¬†onderhoudsabonnement

  • WordPress website verhuizen

  • Gehackte WordPress website herstellen

  • WordPress Contentbeheer

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • 06-24224689
  • KvK: 24370198